Styresman Per-Anders Lundström berättar om SMB:s bonussystem.


Genom att gå med i SMB blir du automatiskt ansluten till vår medlemsbonus. Detta är vårt sätt att tacka dig för att du stödjer SMB:s arbete.

Du får bonus varje gång du utnyttjar ditt medlemskap och beställer från SMB. För varje tia i betalningar som registreras i Skurup får du ett poäng. Poängen blir automatiskt dina så fort du betalt fakturan.

 

  SMB:s keps. Perfekt för dig som har en
aktiv fritid och gillar att vara utomhus!


Idé:

SMB belönar de trogna medlemmarna. Ju mer du beställer, desto högre bonus. Vi har ett generöst bonus program, vilket i praktiken innebär hela 10-15 % i återbäring – men så drivs också SMB utan vinstsyfte.

Detta är mycket mer än hos någon liknande verksamhet. Andra bonusprogram brukar i praktiken innebära en återbäring på högst 2-3 %. Det fina är att bonuspoängen kommer de som verkligen förtjänar den till del.

Dessutom krävs det att du sköter dina betalningar. Kommer inbetalningen till oss senare än sju dagar efter förfallodatum; då blir det inga bonuspoäng.


Hur redovisas bonusen?

Bonusen redovisas på ditt svarskort, som du får tillsammans med medlemstidningen Pennan & Svärdet samt på hemsidan. Bonus uppkommer så fort du i tid betalar en faktura från SMB.


Varför utgår ingen bonus till sena betalare?
Därför att SMB är trötta på att behöva skicka ut påminnelser – dessutom kostar de pengar. Om betalningen dröjer mer än sju dagar efter förfallodatum blir det ingen bonus. SMB vill premiera de verkligt skötsamma medlemmarna.


SMB:s Mycket populära medlemsslips. Det finns även en matchande SMB-slipsnål
och SMB-manchettknappar.

Hur utnyttjar jag min bonus?
När du har kommit upp i tillräckligt antal poäng är det bara att beställa de böcker eller DVD som du vill ha. Du gör detta på svarskortet tillsammans med din ordinarie beställning. Du bör göra bonusbeställningen tillsammans med en vanlig beställning – på så sätt sparar du 49:- i pack och porto.


Med vänlig hälsning
Per Anders Namnteckning
Per-Anders Lundström
Styresman för SMB

 

 

Ej medlem ännu?

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!